1 iulie 2023

Mihai „iM” IVAN se transferă la Na`Vi

Ieri, pe 30 iunie 2023, legendara echipă din Ucraina, Na`Vi, l-a confirmat pe Mihai „iM” IVAN ca fiind unul dintre cei trei jucători nou-veniți după ce echipa ucraineană s-a despărțit de rușii Ilya „Perfecto” ZALUTSKIY și Denis „electroNic” SHARIPOV, însă și de ucraineanul Andrii „npl” KUKHARSKYI.

Captură de ecran din videoclipul de prezentare a echipei, postat pe contul de Twitter al Na`Vi

În urma performanțelor individuale, fiind desemnat al doilea cel mai bun jucător din cadrul BLAST.tv Paris Major 2023, Mihai „iM” IVAN a devenit unul dintre cei mai plăcuți jucători din lume în ultimul timp, ceea ce i-a adus (de bună seamă) un contract cu una dintre cele mai populare echipe de Counter-Strike din lume, Natus Vincere, astfel având ocazia să joace în echipă cu Oleksandr „s1mple” KOSTYLIEV, jucătorul ucrainean care este considerat de o bună parte a comunității de Counter-Strike: Global Offensive ca fiind cel mai bun jucător din lume din toate timpurile, acesta fiind desemnat ca fiind cel mai bun jucător din lume în 2018, 2021 și 2022, al doilea cel mai bun jucător din lume în 2019 și 2020, iar în 2016 clasându-se pe locul patru în lume și pe locul opt în 2017.

Pe 21 iunie 2023, platforma HLTV anunța în „Media: NAVI target Aleksib, iM, jL” faptul că Mihai „iM” IVAN este curtat de către echipa legendară din Ucraina, iar nouă zile mai târziu zvonul a fost confirmat.

Nu pot decât să mă bucur pentru Mihai, căci este un jucător, într-adevăr, profesionist. Nu face excese, este cumpătat, este modest și, nu în ultimul rând, a muncit, muncește și va munci mult pentru a deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume. Prima dată când Mihai „iM” IVAN a devenit relevant în scena CS: GO-ului a fost în 2018, când a fost semnat de către Nexus Gaming, însă după nici jumătate de an acesta a părăsit echipa, ca mai apoi să se întoarcă în echipă după șase luni, să joace doi ani și să se transfere la GamerLegion. A ajuns în finala celui mai important eveniment care se organizează în Counter-Strike, la Major, apoi a semnat cu una dintre cele mai mari și mai iubite organizații de Counter-Strike din lume.

În urma schimbării componenței echipei, Na`Vi a anunțat că în data de 8 iulie 2023 echipa din Ucraina va juca un meci amical cu Team Vitality, câștigătoarea ultimului eveniment Major din Counter-Strike: Global Offensive, într-un parteneriat pe care acestea îl au cu o companie de pariuri înregistrată în Cipru. Însă primul meci pe care-l va avea echipa cu care românul nostru tocmai a semnat va avea loc în cadrul BLAST Premier Fall Groups 2023, pe data de 14 iulie 2023, împotriva echipei daneze Astralis.

Felicitări, Mihai! Abia aștept să văd ce ne-ai pregătit. Mult succes în noua ta călătorie!

Na`Vi reprezintă astăzi:

  • Mihai „iM” IVAN – România
  • Oleksandr „s1mple” KOSTYLIEV – Ucraina
  • Valeriy „b1t” VAKHOVSKIY – Ucraina
  • Aleksi „Aleksib⁠” VIROLAINEN – Finlanda
  • Justinas „⁠jL” LEKAVICIUS – Lituania
  • Andrey „B1ad3” GORODENSKIY (antrenor) – Ucraina

Lasă un răspuns