4 octombrie 2023

Un nou și așteptat început – 04 octombrie 2023

Luni a avut loc deschiderea anului universitar 2023 – 2024 în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Fiind student doctorand al Școlii Doctorale de Inginerie Industrială și Robotică, am participat și eu la deschiderea anului universitar organizată de către Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, începând cu ora 14:00. Aula a fost aproape neîncăpătoare pentru cei aproximativ 1200 de participanți.

 

Aula UNSTPB, deschidere FIIR, 02 octombrie 2023, ora 14:00.

 

Astăzi, la două zile de la deschiderea oficială a anului universitar, a avut loc un eveniment foarte important pentru mine. Încă din clasa a X-a, de pe vremea în care nu doar absolvirea unei facultăți mi se părea a fi un moment foarte îndepărtat, ci și admiterea în cadrul uneia, am încercat să-mi construiesc viața în jurul activității pe care astăzi am realizat-o pentru prima dată într-o universitate, iar acum îmi rămâne, pe lângă multă muncă și dedicare, doar să sper că fac bine ceea ce fac și că voi avea ocazia să continui pe drumul pe care am început să pășesc astăzi.

Mă voi lupta în fiecare zi cu nepăsarea, delăsarea și cu oboseala care mă încearcă – și nu de puține ori – a.î. să nu dezamăgesc persoanele care m-au învestit cu încredere și, cel mai important, promit că n-o să devin niciodată (uneori este bine să spui „niciodată” și să te ții de cuvânt) precum cadrele didactice care susțineau activități la care eu, ca student, uram să particip.

Lasă un răspuns