6 iunie 2024

Admiterea la programul de studii universitare de masterat Consiliere și leadership în educație și formare profesională

În cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București există un program de studii universitare de masterat în Științele educației, menit consilierii și leadershipului, acesta fiind organizat de către Departamentul de Formare pentru Cariera Didactică și Științe Socio-Umane.

În scurt timp va începe admiterea și încă mai sunt locuri libere la buget, deci vă puteți înscrie dacă considerați că este un program util carierei voastre, ceea ce cred că este.

Informațiile importante cu privire la acest program de masterat le puteți regăsi accesând linkul https://dfcdssu.upb.ro/programe/consiliere-si-leadership. De asemenea, dacă considerați necesar, puteți solicita informații suplimentare doamnei Prof. Dr. Nicoleta LIȚOIU, e-mail: nicoleta.litoiu@upb.ro.

În cadrul programului de studii universitare de masterat Consiliere și leadership în educație și formare profesională (CLEFP) sunt înscriși, în anul I, studenți din mai multe județe, făcând din acesta un program de studii relevant, fiind foarte solicitat. De asemenea, din cunoștințele mele, programul CLEFP este unic în România, îmbinând elemente de consiliere și leadership în educație și formare profesională.

Puteți fi absolvenți de inginerie, drept, psihologie sau alte domenii, programul nefiind destinat doar absolvenților de științe ale educației.

Faceți alegerea potrivită pentru cariera voastră, iar dacă aceasta coincide cu programul de studii de masterat prezentat, vă veți convinge că acesta vă va fi de folos.

Sursă imagine: DFCDSSU – UNSTPB

Lasă un răspuns